Over mij


De sociale sector heeft me steeds aangetrokken. Na mijn Bachelor Orthopedagogiek heb ik 9 jaar gewerkt als opvoeder en hoofdopvoeder bij jongeren met zware emotionele en gedragsstoornissen.
Hierna ben ik in het onderwijs gestapt. Eerst als leerkracht en stagebegeleider waarbij ik mijn eigen werkervaring kon doorgeven aan jongeren die studeren voor opvoeder.
Na 6 jaar lesgeven ben ik gaan werken als leerlingbegeleider en ben ik gestart met de 4 jarige opleiding Therapeut in de Interactionele Vormgeving. In januari 2016 heb ik mijn eigen praktijk opgestart.
Sinds 2019 werk ik in de jeugdpsychiatrie

Gevolgde opleidingen en gebruikte technieken

- Graduaat Orthopedagogiek
- Slachtoffer- en daderhulp
- Jaaropleiding Socio- emotionele leerlingbegeleiding
- 4 jarige opleiding Therapeut in de Interactionele Vormgeving
- Rouwverwerking
- Integratieve EMDR
- Basiscursus Bio- Energetica
- Integratieve aanpak bij slaapstoornissen
- Compasion Focused Therapy (leer om minder streng te zijn voor jezelf, het accepteren van je eigen mogelijkheden en beperkingen)
- Werken met hartcoherentie (wetenschappelijk onderbouwd werkwijze om via ademhaling je stress onder controle te krijgen) 
- Massagetherapeut 
- Holistic Pulsing: zachte massagetechniek die op de kledij kan worden toegepast. Helpt om je lichaam tot rust te laten komen en blokkades, zowel fysiek als emotioneel, los te krijgen

Lid van VVTIV- Vlaamse Verenining van Therapeuten in de Interactionele Vormgeving 

Mocht u vragen hebben rond verwerking van privacy-gegevens, dan kan u steeds deze doorsturen naar dewitmarnix@telenet.be. Alle gegevens worden bijgehouden conform de nieuwe wetgeving.